Moro porot!

Olen kärsinyt totaalisesta ideapulasta ja siksi ei ole hetkeen tullut juttuja, mutta nyt keksin hyvän :)

Tulee siis asiaa netistä ja vastaavasta. Tai lähinnä kuinka minua ottaa muutama asia päähän netissä.

Yksi iiiso raivon aiheuttaja on mainokset. Nyt tulee tarkennusta. Eli kun laittaa, vaikka Youtubeen jonkin hakusanan, vaikka kissavideo ja tietää mitä hakee. Sitten klikkaa äkkiä sitä videota, mitä halusi katsoa ja BÄNG, oletkin klikannut mainosta, koska se tulee hiukan jäljessä. Mainostajilta ovela temppu, tai sitten koneeni vain tykkää jäkittää Youtubessa. Ja toinen mainosjuttu Youtubessa on kun klikkaa videon auki ja sitten alkaa pyöriä mainos ihan hervottoman lujalla. Monta kertaa olen pelännyt tulla kuuroksi, koska yllätysvolyymi ja kuulokkeet.

Onneksi on netissä paljon paljon paljon . . . AINAKIN NÄÄÄÄIIIIIIIIIIN PALJON hyvää :D Koska kissavideot <3 Okei, kaikki eläinvideot <3 Rakastan niitä <3 Koska eläimet on lutusia ja söpösiä ja hellyyttäviä ja hitsit kun nukuttaa :D Onpa tämä hyvin kummallisen sekavaa. Olen vain kirjoituskone enkä näköjään yhtään sensuroi. Pitäisikö? Öööö. . . Ei :D

Jos oikein lähdetään tajunnanvirran reiteille, niin netti on oikein hauska sana. Vähän kuin Netta XD Oho smaili muuttui. Mutta oikeastaan netti-sana kertoo paljon siitä kuinka suomen kieleen on tullut lainasanoja. Etenkin slangiin. 

Ehkä tuosta aiheesta toiste. 

Okei, nyt on verkko sotkussa, joten surffaillaan toiste mirrit. Nukkukaa hyvin :D